hoppträning 31 maj

Hopptrände för Mackie idag och det gick faktiskt helt okej! Uppvärmningen gick helt okej, han lyssnade bra och var inte jätte stark, red på lite "mindre starkt bett" idag och det funkade bra :)
Vi travade över tre bommar och han blir bara bättre och bättre på det! Idag spände han sig inte alls över utan var helt avspänd över, först gången det händer!
När vi hoppade fram gick det faktiskt riktigt bra, han var lugn och väntade på hinderna!
Vi hoppade även en 3 kombintaion, första gången! Gick riktigt bra dom flesta gångerna. Sen när vi hoppade banan gick allt super fram tills hindert efter kombinationen då det var en snäv sväng och han inte riktigt lyssnade tillbaka efter kombinationen så vi missade det två gånger. Eller jag gjorde halt framför istället för att han skulle ha sprungit förbi det. Men sen tredje gången hoppade vi det och det gick inte super bra , men vi kom över!
Sista gången vi hoppade banan gick det bättre, vi hoppade alla hinder och han sprang inte iväg. Rytmen var inte världens bästa men det kändes ändå helt okej, han lyssnade bra och väntade på hinderna istället för att rusa iväg som han gjorde innan.

Är sjukt taggad inför torsdag nu! Wiiieee min underbara häst <3

gammal bild på älsklingen!




Kommentarer
Postat av: josephine

skulle vara kul med massa bilder ofta! :D

hur länge ha du haft honom?

2011-06-01 @ 22:50:18
URL: http://sportrytttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0