folk nuförtiden

Jag bara måste säga att jag är så sjukt trött på folket nuförtiden! Alla bara klagar så sjukt mycket på sina liv, allt är skit och inget är bra. Men helt ärligt, exakt allt kan inte vara dåligt? Man väljer vad man vill se, och om du väljer att se och påverkas av allt dåligt och jobbigt, ja då är det ditt eget val! Välj istället att fokusera på allt positivt? Livet är ingen dans på rosor, bara acceptera det och gå vidare! Släpp allt jobbigt och fokusera på det som är bra!

Folk borde också inse att det kan finnas fel på dom också, inte bara på andra? Ingen e perfekt, så e det bara. Hur mycket man än försöker, så kommer ingen någonsin bli helt perfekt. Så släpp det och var er själva och sluta klaga på alla andra och inse att ni också gör fel!

Orkar inte att folk bara gör saker, hjälper till med saker för att tjäna på det och göra det när det passar dom? Folk har så mycket idéer och tankar men det är aldrig dom själva som genomför sakerna, det är alltid någon annan! Folket borde ta mer ansvar för sina handlingar och hjälpa till när det behövs, inte bara när dom själva vill eller tjänar på det...

Väx upp och ta tag i era liv! Alla har jobbiga stunder ibland, sånt är livet. Men det blir inte bättre av att sitta och älta det i all evighet och skriva på facebook hur jävla synd det är om en?
Fokusera på det positiva och stå för den ni är.

Livet har uppåt stunder och neråt stunder, det är bara så det är. Så acceptera det och gå vidare!


Kommentarer
Postat av: tove

håller helt klart med om det du skrivit! varför vill man ha så mycket uppmärksamhet eller att alla ska tycka synd om en hela tiden!:O

2011-05-28 @ 22:22:48
URL: http://tovekareby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0