super hästen!

Rippert är bäst! var så sjukt fin och duktig på träningen!
Uppvärmningen gick ut på att vi skulle rida på lång tygel och få hästen att gå framåt och vara avspänd i ryggen och få in sina bakben, vilket Rippe faktiskt gjorde bra i traven, var lite seg i skritten och i galoppen blev han ltie pigg, men det löste sig till slut! Testa även ett nytt bett på honom idag och han gick super på det!
När vi ridit uppvärmningen skulle vi sluta hästen lite på en volt där vi gjorde övergångar från trav-galopp-trav-galopp. Vi skulle få hästen att lyssna framåt och tillbaka snabbt. Gick super i höger varv, i vänster varv blev han lite spänd men bättre i slutet.
Sen hoppade vi 3 linjer. Först en linje med en bom 1 galoppsprång till ett hinder 2 galoppsprång till ett hinder, sen dom andra linjerna var med en galoppbom framför och en efter hindert. Första gången fick det lite snabbt efter linjerna men dom 2 sista gångerna gick det perfekt alltihopa! Åh vad fin och duktig han var min lilla häst! Helt underbar känsla :D världens bästa häst! ♥

Anna red Filuren idag och det går väldigt bra för dom :) Imorgon ska jag rida till skogen med honom, det tycker han nog ska bli kul!


världens finaste Rippert ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0